Logo no.boatexistence.com

Øker ettermarkedsspolepakker hestekrefter?

Innholdsfortegnelse:

Øker ettermarkedsspolepakker hestekrefter?
Øker ettermarkedsspolepakker hestekrefter?

Video: Øker ettermarkedsspolepakker hestekrefter?

Video: Øker ettermarkedsspolepakker hestekrefter?
Video: Joker | Linkin Park - Rebellion [Music Video] 2024, Kan
Anonim

Vil tenningsspoler øke hestekreftene? - Quora. Nei, med mindre de på en eller annen måte er defekte som installert. Hvis du spør om ettermarkedsspoler installert i en standardmotor vil øke hestekrefter, eller redusere utslipp, eller øke bensinkjøringen, eller få motoren til å gå jevnere, er svaret nei.

Øker oppgradering av coil-pakker hestekrefter?

Selv om de nye spolepakkene produserte 40 000 volt under belastning, i motsetning til 25 000 volt for de aksjene, var det alltid kjent at ettermarkedstenningssystemer, høyspentspoler osv. gjorde ikke resultere i hestekrefter for motorer med lavt turtall.

Vil en ny spolepakke forbedre ytelsen?

I tillegg til å være mer pålitelig, er coil-pakker generelt kreditert for å gi mer hestekrefter og dreiemoment enn en vanlig distributør. Fordi en spolepakke generelt skaper en mye mer effektiv gnist, er den også kjent for å gi en liten drivstoffeffektivitetsforbedring i forhold til kjøretøy som bruker standard fordelerlokk.

Gjør oppgraderte spolepakker noe?

Spoler. … Enten du jobber med spolepakker eller tradisjonelle spiraler, gir fordelen med en oppgradert spole en varmere gnist. Å intensivere varmen gjør det lettere å forbrenne drivstoff- og luftblandingen. Dette betyr forbedret ytelse.

Gjør oppgraderte spolepakker en forskjell?

Høyere spenning er alltid bedre -FalseI ytelsesverdenen er mer nesten alltid bedre. Mer boost, mer luftstrøm, mer drivstoff, flere hestekrefter, mer ytelse osv. Men mer spenning betyr ikke alltid bedre i tenningsspolenes verden.

Anbefalt: