Logo no.boatexistence.com

Når er du bosatt i Storbritannia?

Innholdsfortegnelse:

Når er du bosatt i Storbritannia?
Når er du bosatt i Storbritannia?

Video: Når er du bosatt i Storbritannia?

Video: Når er du bosatt i Storbritannia?
Video: Living in the UK - The Pros and Cons 2024, Kan
Anonim

Men hvis du opprinnelig ble født i Storbritannia eller hvis du forblir i Storbritannia i mer enn 15 år, vil du bli ansett for å være hjemmehørende i Storbritannia (se nedenfor).

Hva vil det si å være hjemmehørende i Storbritannia?

Bosted er et komplekst og utrolig selvklebende britisk fellesrettskonsept. Grunnregelen er at en person er hjemmehørende i landet der vedkommende har sitt faste hjem – landet som anses som ditt 'hjemland'. Du kan imidlertid forbli bosatt i Storbritannia selv etter å ha bodd i utlandet i mange år.

Hva bestemmer bostedet ditt?

Bostedet ditt er stedet der du har et permanent hjem Bostedslandet ditt betyr landet du er permanent bosatt i. Din intensjon om å forbli på dette stedet på ubestemt tid gjør det til ditt hjemsted og gjør deg til stedets hjemsted. I hovedsak er det hvordan du definerer ditt hjemsted.

Hvordan vet jeg hvor jeg er hjemmehørende?

Bosted er et generelt juridisk begrep. Du vil vanligvis være hjemmehørende i landet der du anser at "røtter" dine er, eller landet der du har ditt faste hjem Det er ikke det samme som nasjonalitet, statsborgerskap eller bosted. Hvert individ har et bosted som de opprinnelig får ved fødselen.

Har du krav på å være hjemmehørende utenfor Storbritannia?

Ditt hjemsted vil være det samme som bostedet til din far, for eksempel utenfor Storbritannia. Med mindre du kommer tilbake til Storbritannia og planlegger å bli her permanent eller på ubestemt tid, vil du fortsette å være hjemmehørende utenfor Storbritannia.

Anbefalt: