Logo no.boatexistence.com

Hva betyr femme fatales?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr femme fatales?
Hva betyr femme fatales?

Video: Hva betyr femme fatales?

Video: Hva betyr femme fatales?
Video: СПРИНТ – Самый мотивирующий фильм года! Фильм изменивший миллионы людей! Смотреть онлайн бесплатно 2024, Kan
Anonim

1: en forførende kvinne som lokker menn inn i farlige eller kompromitterende situasjoner. 2: en kvinne som tiltrekker menn med en aura av sjarm og mystikk. Synonymer Eksempelsetninger Lær mer om femme fatale.

Hva er et femme fatales-mål?

A femme fatale prøver å oppnå sitt skjulte formål ved å bruke feminine lister som skjønnhet, sjarm eller seksuell lokke. I mange tilfeller er holdningen hennes til seksualitet mangelfull, spennende eller useriøs. I noen tilfeller bruker hun løgn eller tvang i stedet for sjarm.

Hvordan bruker du femme fatale?

A femme fatale betyr vanligvis problemer for mennene som faller for hennes forførende måter. Bruk substantivet femme fatale for å beskrive personen i mysterieromanen din som bruker sin mystiske skjønnhet for å forføre detektivhelten til nesten å gjøre en forferdelig feil.

Er femme fatale et kompliment?

Uttrykket er fransk for «dødelig kvinne». Det betyr en vakker forførende kvinne som bruker sin makt over menn for å få sin egen vilje, så det er egentlig ikke en hyggelig ting å ringe deg med mindre det er ment som en spøk.

Hvilken type karakter er en femme fatale?

A femme fatale (/ˌfæm fəˈtɑːl/ eller /ˌfɛm fəˈtɑːl/; fransk: [fam fatal]), noen ganger k alt en maneater eller vamp, er en vanlig karakter av en mystisk og forførende kvinne hvis sjarm fanger elskerne hennes, og fører dem ofte inn i kompromitterende, farlige og dødelige situasjoner. Hun er en arketype innen litteratur og kunst.

Anbefalt: