Logo no.boatexistence.com

Er tatoveringer uglesett i det medisinske feltet?

Innholdsfortegnelse:

Er tatoveringer uglesett i det medisinske feltet?
Er tatoveringer uglesett i det medisinske feltet?

Video: Er tatoveringer uglesett i det medisinske feltet?

Video: Er tatoveringer uglesett i det medisinske feltet?
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Kan
Anonim

Jobbmuligheter i helsevesenet for tatoverte mennesker De fleste medisinske institusjoner har det greit med litt synlig kroppsblekk, så lenge det ikke er støtende. Ikke-synlige tatoveringer er nesten alltid tillatt … Hele ermer og andre overdrevne tatoveringer som er synlige godtas ikke alltid, men tolereres noen ganger.

Er det uprofesjonelt for en lege å ha tatoveringer?

Ikke hvis du er lege, finner studien. En ny studie viser at leger med tatoveringer oppfattes som like kompetente som sine kolleger som er rene for kroppskunst. Foreldrene dine tok feil: folk oppfatter ikke dine profesjonelle evner annerledes hvis du har en tatovering, viser en ny studie.

Hvorfor tillates ikke leger tatoveringer?

"Til tross for dette, forbyr kleskoder og institusjonspolitikk ved de fleste sykehus fortsatt medisinske fagpersoner fra å ha synlig kroppskunst" Bekymring for at kroppskunst kan undergrave opplevd profesjonalitet eller pasienttilfredshet med omsorg ser ut til å være grunnløs, legger de til.

Er tatoveringer tillatt i det medisinske feltet?

Jobbmuligheter i helsevesenet for tatoverte mennesker

De fleste medisinske institusjoner har det greit med litt synlig kroppsblekk, så lenge det ikke er støtende. Ikke-synlige tatoveringer er nesten alltid tillatt … Hele ermer og andre overdrevne tatoveringer som er synlige godtas ikke alltid, men tolereres noen ganger.

Kan jeg bli kirurg med tatoveringer?

Våre leger og medisinske fagpersoner er mennesker med forskjellige livshistorier, bakgrunner og idealer. Bare fordi de har tatoveringer eller piercinger betyr det at de ikke vil gjøre en god jobb. Tatoveringer og piercinger vil ikke kompromittere en leges evne til å ta vare på deg og helsen din.

Anbefalt: