Logo no.boatexistence.com

Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe?

Innholdsfortegnelse:

Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe?
Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe?

Video: Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe?

Video: Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe?
Video: An ER doctor on triaging your "crazy busy" life | Darria Long 2024, Kan
Anonim

penger. En ettermarkedskatalysator kan spare deg over 80 % av prisen på en ny, som koster mindre enn $200, og noen ganger så lavt som $60.

Er ettermarkedskatalysatorer gode?

Tot alt, ettermarkedskatalysatorer Utfør de samme funksjonene som OEM-omformere … Hvis du bruker en erstatningskatalysator for ettermarkedet, vil bilen din angi denne koden akkurat som den vil med en OEM del. En ettermarkedsomformer av høy kvalitet bør fungere. Det er ikke garantert om den vil vare så lenge som en OEM-del.

Er nye katalysatorer verdt noe?

Recyclers vil betale mellom $50 og $250 for en katalytisk omformer, ifølge NICB. Metallene kan selges for enda mer hvis de løftes fra hybride gass-elektriske biler som en Prius. "Alle de nyere hybridbilene, de går for skrapverdier på alt fra $800 til $1500," ifølge Mead.

Hvorfor er ettermarkedskatalysatorer mindre verdt?

Ettermarkedskatalysatorer er veldig billige sammenlignet med OEM-omformere fordi produsenter av ettermarkedsdeler ikke trenger å oppfylle garantistandardene før de distribuerer dem OEM-katalysatorer er designet for å vare hele levetid på bilen din hvis den håndteres på riktig måte.

Er ettermarkedskatalysatorer verdt noe for skrot?

Den originale katalysatoren fra fabrikken kan faktisk gi deg mer avkastning i skrapmetall enn en ettermarkedet. … Det lavere edelmetallinnholdet betyr at ettermarkedsomformeren har mindre verdi enn en original produsentenhet når du selger den for skrapmetall.

Anbefalt: