Logo no.boatexistence.com

Er fredens essensielle evangelium autentisk?

Innholdsfortegnelse:

Er fredens essensielle evangelium autentisk?
Er fredens essensielle evangelium autentisk?

Video: Er fredens essensielle evangelium autentisk?

Video: Er fredens essensielle evangelium autentisk?
Video: Заброшенный южный коттедж Салли в США — неожиданное открытие 2024, Kan
Anonim

The [Essene] Evangelium om fred er en ren forfalskning, skrevet av Szekely selv. Det er en av de merkeligste svindelene vi vet om i det bibelske feltet, siden det har blitt gjennomført i etapper i løpet av et helt liv og har blitt bygget på en hel mengde forskning kun basert på fantasi.

Hva er essenernes tro?

I likhet med fariseerne, overholdt essenerne nøye Moseloven, sabbaten og rituell renhet De bekjente også troen på udødelighet og guddommelig straff for synd. Men, i motsetning til fariseerne, benektet essenerne kroppens oppstandelse og nektet å fordype seg i det offentlige liv.

Hvor bodde essenerne?

Esserne var et jødisk samfunn som bodde i ørkenen nær den vestlige bredden av Dødehavet og i byene Judea.

Hvorfor flyttet essenerne til ørkenen?

Skuffet over deres forventninger om Messias komme, og ønsket å skille seg fra de vanhellige, flyttet essenerne til ørkengrotter som hadde utsikt over Dødehavet. De unngikk det de så som uren mat og urene tanker og handlinger, inkludert seksuell omgang.

Hvordan levde essenerne?

Esserne bodde i forskjellige byer, men samlet seg i et fellesliv dedikert til frivillig fattigdom, daglig fordypning og askese (presteklassen deres praktiserte sølibat). De fleste lærde hevder at de løsrev seg fra de zadokittiske prestene.

Anbefalt: