Logo no.boatexistence.com

Vil gjøk ha en sesong 6?

Innholdsfortegnelse:

Vil gjøk ha en sesong 6?
Vil gjøk ha en sesong 6?

Video: Vil gjøk ha en sesong 6?

Video: Vil gjøk ha en sesong 6?
Video: Mezdeke - Shik Shak Shok 2024, Kan
Anonim

Selv om forrige sesong debuterte så lenge siden som i 2019, har ikke BBC gitt noen kunngjøring angående en returdato for «Cuckoo». … Tidligst forventer vi en sesong 6 av serien i slutten av 2022.

Kommer gjøk noen gang tilbake?

I februar 2014 ble det kunngjort at Samberg ikke ville komme tilbake for den andre serien, med Taylor Lautner som erstattet ham som Cuckoos for lengst tapte kjærlighetsbarn Dale. … Serie 4 avsluttet produksjonen 18. mars 2018, bekreftet av Lautner via sosiale medier. Den ble utgitt 2. august 2018

Hva skjedde med Dale og Rachel i Cuckoo?

Lautners karakter Dale forlot Lichfield som slutten av seriens fjerde sesong etter at han og Rachel dro for å reise til Sierra Leone. … «Jeg er så glad for at jeg får gi min gjøk-stav til en så talentfull som Andie», sa Taylor Lautner i en uttalelse.

Hvor er huset i Cuckoo filmet?

The Thompson-familiens hus ligger i Lichfield, Staffordshire i West Midlands of England.

Er Cuckoo et bra show?

Hvis du ikke har hørt om Cuckoo eller leter etter et muntert show å se, vil jeg anbefale det på det sterkeste. Det overrasket meg, og jeg kommer tilbake til det med jevne mellomrom. Fra dumme forstadsspørsmål til større mer filosofiske spørsmål, det er definitivt noe å glede seg over for alle.

Anbefalt: