Logo no.boatexistence.com

Hvor er isaac mizrahi nå?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er isaac mizrahi nå?
Hvor er isaac mizrahi nå?

Video: Hvor er isaac mizrahi nå?

Video: Hvor er isaac mizrahi nå?
Video: In or Out With Isaac Mizrahi 2024, Kan
Anonim

Isaac Mizrahi (født 14. oktober 1961) er en amerikansk motedesigner, TV-programleder og sjefdesigner av Isaac Mizrahi-merket for Xcel Brands. Basert i New York City, er han mest kjent for sine eponyme motelinjer. Mizrahi tjener for tiden som dommer på Project Runway All Stars

Hva skjedde med Isaac Mizrahi?

Designer Isaac Mizrahi lukket dørene til virksomheten sin i går, noe som ikke kommer som noen overraskelse etter år med dårlig salg. Men det gjør ikke slaget mindre for den amerikanske moteindustrien. Den har mistet et av sine mest elskede talenter og veltalende talsmenn.

Hvorfor er Isaac Mizrahi på QVC?

Isaac Mizrahi-kolleksjonen for QVC er designet med løftet om å gi et nytt perspektiv på dameklær, inkludert trendy klær i store størrelser. Designerens visjon og lidenskap berører alle delene i samlingen hans.

Hvorfor forlot Isaac Mizrahi målet?

Isaac Mizrahi, den billig-chic designeren som bidro til å skape bildet av Target som en stildestinasjon, hoppet av fra forhandleren på tirsdag til en mer ambisiøs og lukrativ rolle med å overta det slitende Liz Claiborne-merket. Target kjempet hardt for å beholde Mr. …

Har Isaac Mizrahi solgt selskapet sitt?

Generlig med sin rolle på Project Runway All-Stars og opptredener på QVC fortsetter han denne arven. Siden han solgte virksomheten sin til Xcel Brands, har Mr. Mizrahi vært i stand til å bruke mer tid på å kurere produktutvalget og mindre tid på å designe det selv.

Anbefalt: