Logo no.boatexistence.com

Hvordan møttes ariana og d alton?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan møttes ariana og d alton?
Hvordan møttes ariana og d alton?

Video: Hvordan møttes ariana og d alton?

Video: Hvordan møttes ariana og d alton?
Video: Lil Nas X - Old Town Road (Official Video) ft. Billy Ray Cyrus 2024, April
Anonim

"Ariana lette etter et hjem utenfor Los Angeles for å være feriehuset hennes, og teamet hennes fant D alton for å hjelpe," forklarte innsideren. «Da hun så ham, syntes hun umiddelbart at han var søt og veldig pen, og hun ba teamet hennes sette opp et personlig møte med ham.

Når møtte Ariana D alton?

Paret ble først sett sammen i februar 2020 mens de spiste middag med venner på Bar Louie i Northridge-området i Los Angeles. Den påfølgende måneden fort alte en kilde til Us Weekly at Grammy-vinneren og eiendomsmegleren offisielt datet.

Hvor lenge var Ariana og D alton sammen før forlovelsen?

som de hadde vært sammen for hadde vært sammen i “omtrent to måneder” Da en mystisk mann fortsatte å dukke opp på Arianas Instagram Stories, var fansen raske til å identifisere ham som D alton basert på tatoveringene hans – som hadde blitt lagt ut på brorens Instagram-konto Åpnes i et nytt vindu.

Hvor lenge var Ariana og D alton sammen?

Grande fort alte nyheten om forlovelsen deres 20. desember, og delte sjeldne bilder av dem sammen og viste frem diamant- og perleringen som Gomez ga henne. "for alltid og så noen," skrev Grande. Forlovelsen kommer 10 months etter at paret første gang ble sett offentlig sammen i februar 2020.

Er D alton Gomez en jente eller gutt?

D alton Jacob Gomez (født 7. august 1995) er en 26 år gammel amerikansk luksuseiendomsmegler. Han er mannen til Ariana Grande, som giftet seg med henne 15. mai 2021. D alton er født og oppvokst i Sør-California, og er en 5-årig veteran fra Luxury Real Estate Market.

Anbefalt: