Logo no.boatexistence.com

Hvordan bruker du incommensurability i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker du incommensurability i en setning?
Hvordan bruker du incommensurability i en setning?

Video: Hvordan bruker du incommensurability i en setning?

Video: Hvordan bruker du incommensurability i en setning?
Video: Cracking the Quantum Code: Physicist Exposes Reality 2024, Juni
Anonim

Incommensurability setning eksempel - Det er ingen generell test for incommensurability av den generelle uendelige fortsatte brøken. Et realistisk svar på denne typen inkompensurabilitet kan appellere til eksternalistisk eller naturalisert epistemologi.

Hva betyr incommensurability?

Begrepet "incommensurable" betyr " å ha ingen felles mål". Ideen har sin opprinnelse i antikkens gresk matematikk, hvor det ikke betydde noe felles mål mellom størrelser. For eksempel er det ikke noe felles mål mellom lengdene på siden og diagonalen til en firkant.

Hva er et eksempel på incommensurable?

To verdier (for eksempel frihet og sikkerhet) er inkompensurable når de ikke kan "byttes av" mot hverandre: for eksempel hvis det ikke er noen fast mengde frihet som ville kompensere for et visst tap av sikkerhet, eller omvendt.

How do you do Eksempelsetning?

Hvordan-gjør-du-setningseksempel

  1. Men hvordan gjør du det? …
  2. Det er viktig å gjenopprette harmonien i familien, men hvordan gjør du det uten å få hunden til å føle seg enda mer sjalu og fremmedgjort? …
  3. B, hvordan gjør du det?

Hvordan bruker jeg incommensurable i en setning?

Incommensurable in a Sentence

1. De to forbryterne er uforsvarlige, for den ene har begått langt mer grufulle forbrytelser langt oftere, og den andre er bare en småtyv 2. Mange fordømmer tidligere sivilisasjoners handlinger, men jeg tror at moralske koder for fortid og nåtid er iboende uforsvarlige.

Anbefalt: