Logo no.boatexistence.com

Er ternær operatør dårlig praksis?

Innholdsfortegnelse:

Er ternær operatør dårlig praksis?
Er ternær operatør dårlig praksis?

Video: Er ternær operatør dårlig praksis?

Video: Er ternær operatør dårlig praksis?
Video: Section 1: Less Comfortable 2024, Juli
Anonim

Den betingede ternære operatoren kan definitivt bli overbrukt, og noen synes den er ganske uleselig. Jeg synes imidlertid at det kan være veldig rent i de fleste situasjoner at det forventes et boolsk uttrykk, forutsatt at intensjonen er klar.

Er det god praksis å bruke ternær operatør?

Det er en beste praksis å bruke den ternære operatoren når det gjør koden lettere å lese. Hvis logikken inneholder mange if…else-setninger, bør du ikke bruke de ternære operatorene.

Er det bra å bruke ternær operator i Java?

Ternær Java-operator er den eneste betingede operatoren som tar tre operander. Det er en one-liner-erstatning for if-then-else-setningen og brukes mye i Java-programmering. Vi kan bruke den ternære operatoren i stedet for if-else conditions eller til og med bytte betingelser ved å bruke nestede ternære operatorer.

Hvilken er bedre if-else eller ternær operatør?

Konklusjon. Bruk ternære operatorer for å sette en verdi til en variabel, eller for å redusere kode om nødvendig. Bruk if-else-utsagn for alt annet.

Er ternær operatør raskere enn hvis C++?

14 svar. Det er ikke raskere. Det er én forskjell når du kan initialisere en konstant variabel avhengig av et uttrykk: const int x=(a<b) ?

Anbefalt: