Logo no.boatexistence.com

Er surt luktende utflod graviditet?

Innholdsfortegnelse:

Er surt luktende utflod graviditet?
Er surt luktende utflod graviditet?

Video: Er surt luktende utflod graviditet?

Video: Er surt luktende utflod graviditet?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Kan
Anonim

Mange kvinner rapporterer at de legger merke til en ammoniakklignende lukt tidlig i svangerskapet. Det er uklart hvorfor dette skjer, men det er sannsynligvis relatert til endringer i kosthold eller infeksjon. Visse matvarer, for eksempel asparges, kan påvirke lukten av urinen din.

Hvorfor lukter utfloden min sur?

Sangy eller fermentert. Det er veldig vanlig at vaginas produserer en syrlig eller syrlig aroma. Noen sammenligner det med lukten av fermentert mat. Faktisk inneholder yoghurt, surdeigsbrød og til og med noe surøl samme type gode bakterier som dominerer de fleste sunne skjeder: Lactobacilli.

Hvordan lukter svangerskapsutflod?

Det er noen ganger asymptomatisk, men det kan gi en fiskeluktende utflod mens du er gravid. Utfloden er mest merkbar etter sex, og kløe eller svie kan følge med det.

Er det norm alt å ha stinkende utflod mens man er gravid?

En økning i volumet av mildt luktende utflod fra skjeden under graviditet er norm alt, men uvanlige farger og lukter indikerer ofte infeksjon. En lege kan skrive ut antibiotika eller andre medisiner for å behandle infeksjoner i dette området av kroppen.

Lukter VAG-en din tidlig i svangerskapet?

Ph-nivåene til skjeden endres

En endring eller økning i lukt – selv om det sannsynligvis oppstår på grunn av dine svingende hormoner – kan også virke skarpere for deg fordi luktesansene dine er også forsterket under graviditet.

Anbefalt: