Logo no.boatexistence.com

Hva er oljeherdende borestang?

Innholdsfortegnelse:

Hva er oljeherdende borestang?
Hva er oljeherdende borestang?

Video: Hva er oljeherdende borestang?

Video: Hva er oljeherdende borestang?
Video: Oilfield fishing job: Tools and Operations / by Weatherford 2024, Kan
Anonim

Oljeherdede borestenger sveises enkelt og maskineres og er veldig tøffe og slitesterke Under oljeherdingsprosessen varmes stangen opp til den lyser rødt og dyttes deretter ned i et kar med varmt olje. Dette gjør at overflaten blir ekstremt hard. Oljeherdede borestenger brukes til generell verktøyfremstilling.

Hva er oljeherdende verktøystål?

Oljeherdende verktøystål

O1-kvalitetsstål er et oljeherdende, ikke-deformerende verktøystål. Det anses å være et "ikke-krympende" stål, og det kan herdes til en Rockwell Range på C 65 ved bruk av relativt lave temperaturer.

Hvordan herder du en borestang?

Varm grundig til 1425-1500°F. Hold en halv time per tomme av delen; slukke i vann eller s altlake. Tempereringstemperaturen kan varieres i henhold til ønsket hardhet. Hvis maksimal hardhet er ønsket, bør tempereringen være i området 300–400°F.

Hva er hardheten til borestangen?

Hvor hard er borestang? Borstang er laget av glødet verktøystål med en Rockwell-hardhet som varierer fra 96 til 110 rb. Den er vanligvis myk nok til at den lett kan bearbeides, selv om den er hard nok til å brukes i enkelte applikasjoner uten varmebehandling.

Hva er bruken av borestang?

Borestenger brukes ofte til aksler, bor, kraner, reamers og pluggstifter Du kan også se dem brukt i hammere og stanser. Det er to produksjonsprosesser for borestang: Vannherdet: Dette er borestenger som enkelt kan maskineres fordi de ikke er tungt legert.

Anbefalt: