Logo no.boatexistence.com

Hvordan beskjære et dobbeltblomstrende plommetre?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beskjære et dobbeltblomstrende plommetre?
Hvordan beskjære et dobbeltblomstrende plommetre?

Video: Hvordan beskjære et dobbeltblomstrende plommetre?

Video: Hvordan beskjære et dobbeltblomstrende plommetre?
Video: How to cut back your flower borders 2024, Juni
Anonim

Beskjær ut alle greiner som gnider andre greiner, de som vokser i en oppreist, smal vinkel fra hovedstammen, og de som vokser innover. Utfør denne typen beskjæring enten på senvinteren eller rett etter blomstringen.

Hvordan former du et dobbeltblomstrende plommetre?

Denne planten er ikke egnet til å forme med saks eller kraftsikring. Unngå å forme denne planten. En skikkelig kronreduksjon kan utføres ved hjelp av håndskjærere og velg reduksjonskutt for å senke høyden og redusere bredden på denne busken.

Bør blomstrende plommetrær beskjæres?

Vårblomster bør trimmes etter at blomstene har f alt. Sommerblomstrende plommetrær må beskjæres påfølgende vinter eller tidlig på våren. Vinterblomstrer, som P. mexicana, kan trimmes etter at fruktene er høstet tidlig på høsten.

Når bør jeg beskjære det blomstrende plommetreet mitt?

For best resultat, beskjær blomstrende plommetrær etter at de har blomstret. Knopper er utviklet forrige sesong. Beskjæring av dem om vinteren eller tidlig på våren vil fjerne knoppene og deretter blomstene. Kutt eller sår trenger ikke forsegles.

Hvordan tar du vare på et blomstrende plommetre?

Grav et hull dypt nok til å romme rotklumpen, ca. 3 fot dyp og ca. 3 fot bred. Plasser treet i hullet og dekk til med jord. Vann det blomstrende plommetreet ditt en gang i uken i 10 minutter hver vanning I varmen om sommeren, spesielt i tørkeperioder, vann to ganger i uken i 10 minutter hver vanning.

Anbefalt: