Er sprukne dekksidevegger farlige?

Innholdsfortegnelse:

Er sprukne dekksidevegger farlige?
Er sprukne dekksidevegger farlige?

Video: Er sprukne dekksidevegger farlige?

Video: Er sprukne dekksidevegger farlige?
Video: 48 часов в лучшей зеленой деревне мира 2024, Oktober
Anonim

Sprukne dekk er ikke bra – og ofte vil du først legge merke til sprekker i dekkene dine. Sprekker i sideveggen er farlig fordi det reduserer førerens evne til å håndtere dramatiske økninger i belastningen når de tar svinger og øker muligheten for at dekkene blåser ut.

Er dekk med sprukne sidevegger trygge?

Når sprekker i sideveggen er mindre og overfladiske, kan det være trygt å fortsette å kjøre på dekkene … Denne sprekken kan slite ned dekket raskt, og et lite antall synlige sprekker kan raskt føre til flere store sprekker som setter dekket ditt i alvorlig fare for utblåsning på sideveggen.

Kan jeg kjøre med skade på sideveggen?

Hvis du opplever skade på sideveggen, anbefaler vi at du IKKE kjører med bilen eller til og med REPARERER dekketVi anbefaler at du SKIFTER dekket. Materialene og komponentene som brukes til å konstruere sideveggen på dekket ditt er ikke de samme som materialene som brukes til å lage slitebanen på dekket.

Kan du fikse en sideveggsprekk på et dekk?

For å gjøre dette, rengjør sprekken grundig med smussfjernende dekkrensespray (en forgasserrens fungerer også utmerket). Ru opp området rundt sprekken ved å skrape den; dette vil hjelpe limet til å feste seg til det. Deretter, når sprekken er tørr og ikke skitten, klem inn en elastisk sement spesielt for lapping av dekk.

Bør du bytte dekk som sprekker?

Du bør bytte dekk når sprekker er alvorlig. Hvis det finnes i hele dekkets overflate og strekker seg dypt inn i overflaten, er det et tegn på at blandingen ikke fungerer som den skal, og det er nødvendig å erstatte dem for din sikkerhet.

Anbefalt: