Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer tilbedelse av røde steiner fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer tilbedelse av røde steiner fra?
Hvor kommer tilbedelse av røde steiner fra?

Video: Hvor kommer tilbedelse av røde steiner fra?

Video: Hvor kommer tilbedelse av røde steiner fra?
Video: Бармалей_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

OM RED ROCKS WORSHIP: Red Rocks Worship er gudstjenestetjenesten til Colorado-baserte Red Rocks Church Red Rocks Church ble grunnlagt i 2005 og er en av de raskest voksende kirkene i Amerika med ni studiesteder og nesten 15 000 deltakere tot alt ukentlig i tillegg til de 4 000 som ser tjenester på nettet.

Hva tror Red Rocks Church?

Vi tror at hver person er født som synder og har en syndig natur Syndens lønn er døden, både fysisk og åndelig. Åndelig død lider evig straff i Ildsjøen, adskilt fra Gud for all evighet. Vi tror at en person kan bli frelst ved Guds nåde.

Hvem er på red rocks-lovsteamet?

Red Rocks Worship er L-R: Dave Anderson, Nicole Serrano, Kory Miller, Adaeze Azubuike, Tyler Roberts, Brinnae Keathley, Jerrica Matrone, Jake Espy Red Rocks Worship New Album, HER, lanseres denne fredagen og er nr.

Hvor mange medlemmer har Red Rocks Church?

Red Rocks Church har hatt en spektakulær vekst siden den ble grunnlagt i 2005, med bare 107 personer på sin første gudstjeneste i et leid rom på Heritage Square. Kirken tiltrekker seg nå opptil 13 000 tilbedere ukentlig på de fire campusene, med oppmøte på påskegudstjenestene i år på over 24 000.

Er det en gudstjeneste på Red Rocks?

søndag morgengudstjeneste

Gudstjenesten kl. 10.30 er hovedgudstjenesten og den som er best introduserer gjester til kirkefamilien vår. Folk i alle aldre og ulik etnisk bakgrunn tilber sammen.

Anbefalt: