Hvilken erytromycin-aktuelt brukes til å behandle?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken erytromycin-aktuelt brukes til å behandle?
Hvilken erytromycin-aktuelt brukes til å behandle?

Video: Hvilken erytromycin-aktuelt brukes til å behandle?

Video: Hvilken erytromycin-aktuelt brukes til å behandle?
Video: Pediatric POTS, Improving Research & Clinical Care 2024, Oktober
Anonim

ERYTHROMYCIN (er ith rogn MYE sin) er et makrolidantibiotikum. Den brukes på huden for å behandle akne.

Hvilke hudinfeksjoner behandler erytromycin?

Erytromycin er et antibiotikum. Det er mye brukt til å behandle brystinfeksjoner, som lungebetennelse, hudproblemer, som akne og rosacea, tannabscesser og seksuelt overførbare infeksjoner.

Kan erytromycinsalve brukes lok alt?

Erytromycin aktuelle preparater brukes på huden for å hjelpe til med å kontrollere akne De kan brukes alene eller sammen med en eller flere andre legemidler som påføres huden eller tas gjennom munnen for kviser. De kan også brukes til andre problemer, for eksempel hudinfeksjoner, som bestemt av legen din.

Hvilken type akne behandler erytromycin?

Erytromycin er et aktuellt antibiotikum som brukes til å behandle inflammatorisk akne Det kommer i mange forskjellige former, fra kremer, geler og salver, til tonerlignende løsninger og preparater (små puter dynket i den medisinerte løsningen, som ligner på en Stridex-pute). Du kan bare få aktuell erytromycin på resept.

Blimmer erytromycin med akne?

Antibiotika, som erytromycin, virker ved å drepe bakterier (bakterier) som kan bidra til akne. De reduserer også betennelse. Erytromycin fungerer vanligvis bra for å fjerne akneflekker som er betent og eventuelle omkringliggende hudbetennelser.

Anbefalt: