Logo no.boatexistence.com

Når ble nolan ferdig med videregående?

Innholdsfortegnelse:

Når ble nolan ferdig med videregående?
Når ble nolan ferdig med videregående?

Video: Når ble nolan ferdig med videregående?

Video: Når ble nolan ferdig med videregående?
Video: John Nolan Graduates From Being a Rookie - The Rookie 2024, Kan
Anonim

I løpet av 2012-sommeren, i en alder av 13, ble han uteksaminert fra videregående skole ved å ta en generell pedagogisk utviklingstest (GED) og fortsatte med å ta nettbaserte høyskolekurs til han ble 18.

Fikk Nolan Gould uteksaminert videregående ved 13?

Modern Family-stjernen Nolan Gould har avslørt at han ble uteksaminert fra videregående skole i løpet av sommeren og forbereder seg på å ta høyskolekurs -- i en alder av 13! Jeg tok en eksamen og testet ut av videregående, sa han til Ellen DeGeneres under en nylig opptreden denne uken på showet hennes. …

Gikk Nolan Gould på college?

Modern Family-stjernen Nolan Gould har blitt akseptert for å studere ved University of South CaliforniaDen 18 år gamle skuespilleren avslørte at han fikk plass ved utdanningsinstitusjonen i et intervju på den røde løperen under Variety's Power of Young Hollywood-arrangement i Los Angeles tirsdag (17. august).

Hvilken alder ble Nolan Gould uteksaminert?

Tenåringsstjernen Nolan Gould blir uteksaminert fra videregående i en alder av 13… ettersom det er avslørt at han har en IQ på 150. Han kan spille den urovekkende tenåringen Luke Dunphy på sin hit show Modern Family.

Når fullførte Luke fra Modern Family videregående skole?

Luke fra 'Modern Family' ble uteksaminert fra videregående skole ved Alder 13 Tidligere i år gikk Nolan Gould - som spiller den uvitende Luke på Modern Family - på Ellen og avslørte at han er faktisk et geni. Som et virkelig geni, med et Mensa-medlemskap og en IQ på 150 og alt.

Anbefalt: