Logo no.boatexistence.com

Hvorfor døde dolorer fra tyttebærene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor døde dolorer fra tyttebærene?
Hvorfor døde dolorer fra tyttebærene?

Video: Hvorfor døde dolorer fra tyttebærene?

Video: Hvorfor døde dolorer fra tyttebærene?
Video: The Cranberries: The Tragic Death of Dolores O'Riordan & Story Of The Band & 'Zombie' 2024, Kan
Anonim

The Cranberries frontkvinne frontkvinne Hovedvokalisten i populærmusikk er typisk medlemmet av en gruppe eller band hvis stemme er den mest fremtredende melodien i en forestilling der flere stemmer kan bli hørt. … Hovedvokalisten kan også spille en lederrolle i øvinger, med mindre det er en bandleder som tar på seg denne rollen. https://en.wikipedia.org › wiki › Lead_vokalist

hovedvokalist – Wikipedia

Dolores O'Riordan døde ved å drukne på grunn av alkoholforgiftning, har en undersøkelse ved Westminster Coroner's Court hørt. … Hun hadde ingen skader eller bevis på selvskading, og hadde drukket en overdreven mengde alkohol, sa ekspertvitner.

Hvor gammel var Dolores da hun døde av tyttebær?

Kl. 02.00 snakket hun med moren sin. Senere den kvelden døde hun. Jeg møter bandet fire dager før en rettssak avgjorde at 46-åringen- hadde druknet ved et uhell i badekaret, med høye nivåer av alkohol i blodet.

Hva skjedde egentlig med Dolores O Riordan?

Dolores O'Riordan, som fant internasjonal berømmelse på 1990-tallet som forsanger for det irske bandet The Cranberries, døde av drukning, ifølge en rettsmedisinsk undersøkelse.

Hvordan døde jenta fra The Cranberries?

Londens indre vestlige rettsmedisiner Dr. Shirley Radcliffe fant at O'Riordans død var en ulykke, forårsaket av alkoholforgiftning og drukning. Funnene ble bekreftet av Westminster Coroner's Court til NPR i en telefonsamtale i morges.

Bodde Dolores O'Riordan i Canada?

Dolores O'Riordan vil for alltid være assosiert med hjembyen Limerick, men i mange år delte hun tiden sin mellom Irland og en liten by ved innsjøen i Ontario. I 1994 giftet Dolores seg med kanadiske Don Burton, som hun fikk tre barn med.

Anbefalt: