Logo no.boatexistence.com

Trenger jeg to lag med zinsser bin?

Innholdsfortegnelse:

Trenger jeg to lag med zinsser bin?
Trenger jeg to lag med zinsser bin?

Video: Trenger jeg to lag med zinsser bin?

Video: Trenger jeg to lag med zinsser bin?
Video: Unbelievable Transformation of an ANTIQUE DRESSER | How to BEIGE WASH your wood furniture 2024, Kan
Anonim

I de fleste tilfeller er bare ett strøk nødvendig for å grunne de fleste overflater. Hvis overdreven absorpsjon oppstår over svært porøse underlag, kan det være nødvendig med et andre strøk Punktgrunning anbefales kun under overflatebelegg med høy skjulende overflate. For best resultat, grunn hele overflaten før maling.

Bør jeg pusse Zinsser BIN før maling?

Svar: Skapene bør rengjøres og pusses for å fjerne den blanke klarlakken. Dette gjør at primeren binder seg sterkere til overflaten. Bruk en elektrisk slipemaskin med 150-korns sandpapir Du kan børste og rulle BIN, men den er rotete å jobbe med fordi den er tynn som vann.

Må jeg understrø etter Zinsser BIN?

Du gjør vanligvis to strøk med BIN og deretter du trenger ikke understrøk, bare gå med to toppstrøk.

Kan du bruke Zinsser BIN som toppstrøk?

B-I-N gir et "anker" for toppstrøket slik at det ikke lett kan flises eller skrapes av. Uansett hvilken forferdelig maling eller veggbekledning som kan ha blitt brukt før, kan du starte på nytt med B-I-N. Ett strøk vil forvandle de grimmeste, mørkeste fargene til en flat hvit klar for ny maling eller veggbelegg.

Kan du male over Zinsser?

Ja, du kan male over det - bare pass på at det er skikkelig tørt. Også hvis du legger to strøk over det, sørg for at du også la en god mengde tørketid mellom. BE123 ser ut til å bremse tørkeprosessen litt, og du vil finne at malingen trekker seg hvis du prøver og andre strøk for snart.

Anbefalt: