Hvordan dyrke grønne orkideer?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dyrke grønne orkideer?
Hvordan dyrke grønne orkideer?

Video: Hvordan dyrke grønne orkideer?

Video: Hvordan dyrke grønne orkideer?
Video: Have you ever grown an orchid in water? #plantcare #orchids #plantlovers 2024, September
Anonim

Greenhood orkideer kan dyrkes i hagen eller i potter. De er landbaserte orkideer, og derfor vokser de ikke i jord, men bør dyrkes i mulch eller orkideblanding. Planter som dyrkes i beholdere bør plantes om årlig eller annethvert år i sommerdvalen.

Hvordan dyrker jeg Pterostylis?

Hold vekstmediet fuktig når plantene er i aktiv vekst. Begynn vanligvis å vanne fra sensommeren til høsten. Ikke la pottene tørke helt, da disse plantene vokser fra underjordiske knoller, hvis de får tørke helt vil de dø. Kutt ned på vannet og la jorden tørke etter blomstring.

Hvordan planter du innfødte orkideer?

Growing Native Orchids

Bruk en spesiell orkidepotteblanding basert på furubarkIkke plant innfødte orkideer i verken jord eller en vanlig potteblanding. Dette vil til slutt drepe dem. Du kan skyve dem inn i en sprekk i en stein, eller du kan bare skyve noen få store steiner sammen, slik at det er et merkelig gap her og der for planting.

Hva er hemmeligheten bak å dyrke orkideer?

Disse plantene trives i sterkt lys, men ikke direkte sent på ettermiddagssolen (selv om dendrobium tåler mer sol). De trenger også høy luftfuktighet og luftstrøm rundt røttene De trenger regelmessige perioder med tørking vekslet med kraftig vanning. Orkideer klarer seg best i temperaturer over 50 grader, men under 85 grader.

Hva er den beste posisjonen for å dyrke orkideer?

Sør- og østvendte vinduer er vanligvis det beste stedet for orkideer. Vestvinduer kan være for varme, og de nordlige er vanligvis for mørke. Hvis du ikke har en god vindusplassering for orkideene dine, vil de gjerne vokse under kunstig lys.

Anbefalt: