Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer foreldrene til saheb fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer foreldrene til saheb fra?
Hvor kommer foreldrene til saheb fra?

Video: Hvor kommer foreldrene til saheb fra?

Video: Hvor kommer foreldrene til saheb fra?
Video: Iranian Shahs Family Tree | Safavid, Qajar & Pahlavi Dynasties 2024, Kan
Anonim

Svar: Sahebs foreldre tilhørte opprinnelig Dhaka i Bangladesh Hjemmet hans, som lå midt blant de grønne jordene i Dhaka, hadde blitt feid bort på grunn av stormene, og det var da foreldrene hans hadde forlatt hjemstedet og kommet til storbyen på jakt etter levebrød.

Hvor kommer Sahebs foreldre fra?

Sahebs foreldre tilhørte Dhaka i Bangladesh, hvor de bodde blant grønne jorder. De og de andre ragplukkerne forlot hjemmene sine for mange år siden og migrerte til India på jakt etter et levebrød, ettersom hjemmene og jordene deres ble ødelagt i stormer.

Hvem er Mukesh Hvor bor han?

Mukesh bor i Firozabad. Han tilhører familien til armringprodusenter.

Hvem var Mukesh?

Mukesh er sønnen til en fattig armringprodusent i Firozabad der annenhver familie er engasjert i å lage armringer. Hans stakkars far har ikke klart å pusse opp huset sitt eller sende sine to sønner på skolen. Mukesh insisterer på å være sin egen herre. Drømmen hans er å bli motormekaniker.

Hva var søppel for foreldrene?

Svar: Søppel betyr 'gull' for de stakkars filleplukkerne fordi noe av det kan selges for kontanter, og dermed bli et middel til å overleve for barna i Seemapuri og for deres foreldre. Den gir dem deres daglige brød og tak over hodet.

Anbefalt: