Logo no.boatexistence.com

Spillte scottie pippen for blazerene?

Innholdsfortegnelse:

Spillte scottie pippen for blazerene?
Spillte scottie pippen for blazerene?

Video: Spillte scottie pippen for blazerene?

Video: Spillte scottie pippen for blazerene?
Video: Michael Klim on breaking world records, training with Gennadi Touretski 2024, Kan
Anonim

Scotty Maurice Pippen Sr., vanligvis stavet Scottie Pippen, er en amerikansk tidligere profesjonell basketballspiller. Han spilte 17 sesonger i National Basketball Association, og vant seks NBA-mesterskap med Chicago Bulls.

Var Scottie Pippen en blazer?

Pippens første ord som Blazer ville begeistre enhver fan, og han gjorde det klart at de hadde en stor mulighet. … Pippens beste sesong som Blazer var definitivt 1999/2000-sesongen, der Blazers tok seg til finalen i Western Conference, og var en bøtte eller to unna å ta ned Shaq og Kobe.

Hvor er Scottie Pippens nettoverdi?

Fra og med 2021 har Scottie Pippen en nettoverdi på $20 millioner, ifølge Celebrity Net Worth. La oss ta en titt på forretningsavtalene til en av verdens beste NBA-spillere i live.

Hva var Scottie Pippens høyeste lønn?

Etter avtalen med Rockets og en siste toårsperiode på 10 millioner dollar med Bulls, tjente Pippen mer enn 109 millioner dollar i lønn i løpet av sin NBA-karriere.

Hva var Scottie Pippens største kontrakt?

Som avbildet i "The Last Dance", ESPNs nye dokumentar om Bulls på 1990-tallet, spilte Pippen det meste av tiåret under en av de verste kontraktene i NBA-historien: en fem år, $18 millioner avtale som var langt mer komplisert enn vilkårene tilsier.

Anbefalt: