Logo no.boatexistence.com

Hvordan beskriver terrell levekårene?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beskriver terrell levekårene?
Hvordan beskriver terrell levekårene?

Video: Hvordan beskriver terrell levekårene?

Video: Hvordan beskriver terrell levekårene?
Video: How to Make a Difference in a Community and Bring Back Civility | John Terrell | TEDxYouth@Southlake 2024, Kan
Anonim

Hvordan beskriver Terrell levekårene for afroamerikanere i Washington, D. C., i denne perioden? Selv om det ikke var en unik praksis, mente Terrell at segregering i USA var det mest hyklerske … afroamerikanere ble behandlet likt med andre raser, inkludert kinesere, japanere eller indere.

Hvordan forvandlet Hull House og andre bosettingshus livene til leietakerne deres?

Hvordan forvandlet Hull House og andre "bosettingshus" livene til leietakerne deres? De gjorde helsevesenet tilgjengelig. De opprettet arbeidsbyråer for å hjelpe voksne med å få jobb.

Hva avslører de om de spansk-amerikanske konfliktene i Stillehavet og Karibia?

Hva avslører de om de spansk-amerikanske konfliktene i Stillehavet og Karibia? Amerika hadde seire i både Stillehavet og Karibia. Amerikanske styrker gjorde direkte angrep på spanske eiendeler.

Hva var den eneste saken alle progressive var enige om?

Hva var det ene spørsmålet som alle progressive var enige om? Frihet må tilføres ny mening for å håndtere de økonomiske og sosiale forholdene på begynnelsen av det tjuende århundre identifisere om følgende initiativer var en del av Wilsons "New Freedom"-program eller Roosevelts "New Nationalism" program.

Hva viser kartet om USA før forbudet?

Hva avslører dette kartet om USA før forbudet? Størstedelen av Nordøst var "våt" i 1915. Størstedelen av Sør var "tørr" i 1915. Mange stater var en blanding av både "tørre" og "våte" fylker.

Anbefalt: