Logo no.boatexistence.com

Når giftet jeff azoff og glenne seg?

Innholdsfortegnelse:

Når giftet jeff azoff og glenne seg?
Når giftet jeff azoff og glenne seg?

Video: Når giftet jeff azoff og glenne seg?

Video: Når giftet jeff azoff og glenne seg?
Video: Top 10 Best HBOMax Movies IMDb: 7+ | Best HBOMax Movies Watch in 2023 2024, Kan
Anonim

Jeff Azoff er gift med sin kone Glenne Christiaansen. Paret skal ha giftet seg i helgen 2. januar. Videre var Christiaansen tidligere leder for musikkpartnerskap i Snapchat, men jobber nå med Apple Musics artistrelasjoner.

Når giftet Jeff og Glenne seg?

Azoff er gift med executive Glenne Christiaansen, 29. Paret skal ha giftet seg i løpet av 2. januar-helgen, og Styles ble tatt i å holde hender med skuespillerinnen Olivia Wilde under den lille seremonien.

Giftet Jeff Azoff seg?

Harry Styles' manager Jeffrey Azoff knyttet sammen med Apple Musics Glenne Christiaansen i Montecito, California, i løpet av helgen, og One Direction-crooneren var til stede i bryllupet. … Styles spiller mannen hennes.

Når giftet Harry Styles-manager seg?

Duoen skapte overskrifter da de ble fotografert holde hender i Styles' managers bryllup i januar 2021. En kilde fort alte eksklusivt til Us Weekly den gangen at de to utløste en forbindelse da de begynte å jobbe sammen.

Hvor giftet Jeff og Glenne seg?

Som Page Six eksklusivt rapporterte, ble Styles, 26, og Wilde, 36, fotografert mens de holdt hender – og vennskap i Gucci – i Azoffs bryllup med Glenne Christiaansen i Montecito, California Sangeren er så nær Azoff at han forrettet i bryllupet, som hadde rundt 20 gjester, fort alte en kilde til oss.

Anbefalt: