Logo no.boatexistence.com

Hva menes med premultiply?

Innholdsfortegnelse:

Hva menes med premultiply?
Hva menes med premultiply?

Video: Hva menes med premultiply?

Video: Hva menes med premultiply?
Video: Hva menes med overheng i lønnsoppgjøret? 2024, Kan
Anonim

Filtre . (matematikk) Å multiplisere en matrise med en foregående faktor ikke-kommutativt.

Hva er Premultiply?

Multiplikering betyr maskering. "Premulplisert alfa" eller et "premulplisert bilde" betyr at fargebildet ble maskert (multiplisert) av sin egen alfakanal; den har allerede blitt maskert.

Når skal man forhånds- og postmultiplikere?

Derfor er det vanlig å bruke begrepene «pre-multiplikasjon» og «post-multiplikasjon». Når vi sier " A er etter-multiplisert med B," eller "B er forhåndsmultiplisert med A," refererer vi til produktet AB. Når vi sier «B er etter-multplisert med A» eller «A er for-multiplisert med B», refererer vi til produktet BA.

Hva er før- og ettermultiplikasjon av matriser?

Det er vanlig å bruke begrepene «pre-multiplikasjon» og «post-multiplikasjon» i multiplikasjon av matriser. " A er etter-multplisert med B," eller "B er forhåndsmultiplisert med A," refererer til produktet AB. «B er etter-multplisert med A,» eller «A er forhåndsmultiplikert med B», refererer til produktet BA.

Hva er postmultiplikasjon av matriser?

Ettermultiplikasjon av en matrise A med en diagonal matrise D resulterer i en matrise der hver oppføring i en gitt kolonne er produktet av den opprinnelige oppføringen i A som tilsvarer den kolonnen og diagonalelementet i den tilsvarende kolonnen i diagonalmatrisen.

Anbefalt: