Logo no.boatexistence.com

Hvilket argument støtter ideen om at virus er i live?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket argument støtter ideen om at virus er i live?
Hvilket argument støtter ideen om at virus er i live?

Video: Hvilket argument støtter ideen om at virus er i live?

Video: Hvilket argument støtter ideen om at virus er i live?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, Kan
Anonim

Noen forskere har hevdet at virus er ikke-levende enheter, biter av DNA og RNA som utskilles av cellulært liv. De peker på det faktum at virus ikke er i stand til å replikere (reprodusere) utenfor vertscellene, og er avhengige av cellens proteinbyggende maskineri for å fungere.

Hvordan vet vi at virus er i live?

Levende ting har celler . Virus har ikke celler. De har en proteinkappe som beskytter deres genetiske materiale (enten DNA eller RNA). Men de har ikke en cellemembran eller andre organeller (for eksempel ribosomer eller mitokondrier) som cellene har.

Hvilken begrunnelse forklarer best hvorfor et virus ikke er i live?

Virus er avhengige av cellene til andre organismer for å overleve og reprodusere, fordi de ikke kan fange eller lagre energi selv. De kan med andre ord ikke fungere utenfor en vertsorganisme, og derfor blir de ofte sett på som ikke-levende.

Hvorfor er ikke virus en levende ting?

Virus er kompliserte samlinger av molekyler, inkludert proteiner, nukleinsyrer, lipider og karbohydrater, men på egen hånd kan de ikke gjøre noe før de kommer inn i en levende celle. Uten celler ville ikke virus kunne formere seg Derfor er virus ikke levende ting.

Hvilken funksjon ved virus indikerer at de ikke lever?

Ikke-levende egenskaper inkluderer det faktum at de ikke er celler, har ingen cytoplasma eller cellulære organeller, og utfører ingen metabolisme på egenhånd og derfor må replikere ved hjelp av vertscellens metabolske maskineri.

Anbefalt: