Logo no.boatexistence.com

Var freddie mercury stemmetrent?

Innholdsfortegnelse:

Var freddie mercury stemmetrent?
Var freddie mercury stemmetrent?

Video: Var freddie mercury stemmetrent?

Video: Var freddie mercury stemmetrent?
Video: Freddie Mercury - Bir Derdim Var (AI Cover) 2024, Kan
Anonim

Det skal etter sigende trollbinde hans musikalske talenter flere professorer ved internatet, så de gjorde et poeng av å støtte dem. Det er sannsynlig at han fikk en viss vokal utdannelse også, selv om det også sies at Freddie aldri hadde studert sang-men vi skal fokusere på dette senere. … Freddie forsømte aldri musikken.

Er Freddie Mercury klassisk trent?

Freddie Mercury

Queens ekstravagante frontmann ble sendt til en internatskole i Mumbai, India i en alder av ni, hvor han fikk formell pianoopplæring. Men det sies alltid at Mercury ikke hadde noen ekte stemmetrening.

Hva gjorde Freddie Mercurys stemme så spesiell?

Vocal Control Like No Other:

Hans evne til å blande høy-, lav- og mellomtoner sammenhengende og med enorm presisjon. Denne ferdigheten skyldtes det faktum at Freddie var i stand til å skape raskere vibrato og harmoniske enn noen annen sanger på den tiden.

Hvordan øvde Freddie Mercury?

Freddie Mercury og hans familie praktiserte Zoroastrian . Mercury og familien var parsiske og praktiserte zoroastrisk, en av verdens eldste monoteistiske religioner. Selv om han ikke hadde trent på flere år, ble begravelsen hans utført av en zoroastrisk prest.

Tok Freddie Mercury pianotimer?

Han begynte å ta pianotimer i en alder av syv år Ingen kunne forutse hvor kjærligheten til musikk ville ta ham. Familien Bulsara flyttet til Middlesex i 1964, og derfra slo Freddie seg sammen med et bluesband k alt Wreckage mens han studerte kurs i grafisk design ved Ealing College of Art.

Anbefalt: