Logo no.boatexistence.com

Bør jeg leie en bil i Algarve?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg leie en bil i Algarve?
Bør jeg leie en bil i Algarve?

Video: Bør jeg leie en bil i Algarve?

Video: Bør jeg leie en bil i Algarve?
Video: Идеальный и НЕОЖИДАННЫЙ новый дом в Португалии - эпическое 12-дневное путешествие! 2024, Kan
Anonim

Den enkleste måten å komme seg rundt i Algarve på er med bil. Dette er fordi kollektivtransport mellom byer kan være komplisert. Dessuten er noen av de vakreste strendene kun tilgjengelige med bil. Hvis du ikke har tilgang til bil, anbefaler vi at du leier en.

Trenger jeg leiebil i Algarve?

For å se det "Ekte Portugal", må du leie en bil

Hvis du bare skal se Lisboa og/eller Porto, trenger du ikke en bilFaktisk vil vi råde deg til å ikke kjøpe en. Det går ekspresstog mellom de to byene, de lokale transittsystemene fungerer bra, og resten av tiden går du.

Er det en god idé å leie en bil i Portugal?

Å leie en bil er et overraskende billig transport alternativ for å reise gjennom Portugal! Å leie en bil er ofte ikke bare det billigste alternativet for å reise i Portugal, men er også definitivt det mest komfortable og praktiske alternativet.

Er det lett å kjøre i Algarve?

Kjøring i Algarve er relativt enkelt sammenlignet med de større portugisiske byene Lisboa eller Porto, siden veiene generelt er stille med lavt trafikknivå. De fleste besøkende henter bilen fra Faro flyplass, og dette sparer transportkostnader og forsinkelser.

Hva trenger du for å leie en bil i Portugal?

For å leie en bil i Portugal, må du gi en utleiefirma med ditt internasjonale pass, kredittkort, gyldig førerkort. Din kjøreerfaring må være minst 1+ år. Minste kjørealder er 25 år, mens maksimum er 75 år.

Anbefalt: