Logo no.boatexistence.com

Hvem er svikeren i assassin's creed valhalla?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er svikeren i assassin's creed valhalla?
Hvem er svikeren i assassin's creed valhalla?

Video: Hvem er svikeren i assassin's creed valhalla?

Video: Hvem er svikeren i assassin's creed valhalla?
Video: Who's the Traitor and What Happens if You're Wrong? [Birna, Galinn or Lif] Assassin's Creed Valhalla 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke bryr deg om å bli Sherlock Holmes for en kort stund, bør du vite at forræderen er Galinn. Å anklage Galinn resulterer i en film der Soma skjærer over halsen, men hun er til syvende og sist takknemlig for at du fant forræderen.

Hvem er svikeren i Assassin's Creed Valhalla?

Hvis du heller bare vil vite og være ferdig med det, er den virkelige forræderen Galinn. Soma vil reagere med å henrette ham, og Birna vil bli med deg og Raven Clan.

Hvem er forræderen i Valhalla gerhild eller svinekjøtt?

Selv om ingen av dem ser ut til å ha noen god unnskyldning for å jakte på kaniner når det allerede er mye eller kjøtt på leiren, er det faktisk Gerhild som er forræderen.

Skal jeg anklage Gerhild eller svinekjøtt?

Du må sørge for at du anklager Gerhild som den sanne forræderen i oppdraget for å forhindre at Estrid blir skadet senere i kampanjen. Lork på sin side kommer ren ut. Hvis du anklager Lork som forræderen, vil det føre til at Estrid blir skadet senere i Essexe-historien.

Hvem forrådte Gerhild eller LORK?

Forræderen er Gerhild Snakk med Rollo og fortell ham at du er klar til å velge. Når du velger Gerhild, vil hun bli henrettet. Hvis du velger feil og velger Lork i stedet, vil Gerhild gå fri og gjøre ting mye vanskeligere for deg senere i Essexe-historiebuen.

Anbefalt: