Logo no.boatexistence.com

Skal jeg gå til er for uregelmessig hjerterytme?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gå til er for uregelmessig hjerterytme?
Skal jeg gå til er for uregelmessig hjerterytme?

Video: Skal jeg gå til er for uregelmessig hjerterytme?

Video: Skal jeg gå til er for uregelmessig hjerterytme?
Video: Have an Irregular Heart Rhythm? Here Are Ways to Get Your Heart Back On Track 2024, Kan
Anonim

En og annen unormal hjerterytme er ikke grunn til alvorlig bekymring. Men hvis symptomene varer i lengre perioder, er betydelige eller kommer tilbake gang på gang, er det viktig å oppsøke lege «Hvis du har besvimelse, hevelser i beinet, kortpustethet -oppsøk lege med en gang,” Dr.

Er uregelmessig hjerterytme en nødsituasjon?

Arytmier kan være en nødsituasjon, eller de kan være ufarlige. Hvis du føler at noe uvanlig skjer med hjerterytmen, få medisinsk hjelp med en gang slik at leger kan finne ut hvorfor det skjer og hva du må gjøre med det.

Bør jeg gå til legevakten for hjertebank?

Søk akutt legehjelp hvis hjertebank er ledsaget av: Ubehag eller smerte i brystet . Besvimelse . Alvorlig kortpustethet pust.

Når bør jeg søke hjelp for uregelmessig hjerterytme?

“Hvis du har symptomer på ørhet, brystsmerter eller kortpustethet sammen med en uregelmessig hjerterytme, så søk hjelp umiddelbart,” sier Mitiku. "Du må kanskje undersøkes for de farligere arytmiene eller plutselig hjertestans. "

Hva kan akuttmottaket gjøre for hjertebank?

Hvis en pasient kommer inn på akuttmottaket mens hjertebanken pågår, kan vi kanskje gi medisiner for å senke hjertefrekvensen eller konvertere en unormal hjerterytme til en normalI ekstreme tilfeller der medisiner ikke er nok, kan det hende vi må gjøre en kardioversjon.

Anbefalt: