Logo no.boatexistence.com

Skal jeg kjøpe falken-dekk?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg kjøpe falken-dekk?
Skal jeg kjøpe falken-dekk?

Video: Skal jeg kjøpe falken-dekk?

Video: Skal jeg kjøpe falken-dekk?
Video: All-Terrain Tire Buyer's Guide - BFG KO2, Falken Wildpeak, Yokohama Geolander Differences 2024, Kan
Anonim

Falken-dekk er et utmerket- alternativ for sjåfører som ser etter en høyytelses- eller terrengmodell uten den dyre prislappen. Vi liker Falkens langvarige levetidsgarantier og høye kundetilfredshetsvurderinger.

Er Falken-dekk like gode som Michelin?

Falken vurderer sine dekk som høy ytelse og lager en rekke modeller for bruk på og utenfor veien. … Tot alt sett er Falken-dekkene et pålitelig, mellomklassemerke, som står høyt over de andre "rimelige" dekkene på nettstedet vårt, men ikke helt den førsteklasses standarden for Michelins rykte.

Har Falken-dekk høy ytelse?

Falken Tyres, kjent som en leder innen høyytelses dekkteknologi for biler, lastebiler, SUV-er og crossovers, har med suksess bygget opp et rykte som en full-line dekkprodusent med en lang historie med å levere høykvalitetsprodukter med høy verdi.

Bråker Falken-dekkene?

Falken-dekk er et billigere alternativ til premiummerker, spesielt hvis du vil ha rolige turer. Selv om de ikke er like stillegående som for eksempel Goodyears, produserer de ikke så mye støy at turen blir ubehagelig Falkens unike Silent Core-teknologi bidrar til stillegående dekk.

Hvilket DEKK er bedre Falken eller Continental?

Når det gjelder ytelse, mens Continental viste seg å ha bedre tørt grep, våtgrep og kjøreegenskaper, ble de raskt utslitt, noe som gjorde dem uegnet for terrengopplevelser. Falken ZIEX viste seg å være verdt sin verdi på grunn av deres bedre slitebane- og vannplaningsmotstand.

Anbefalt: