Logo no.boatexistence.com

At tabs homeopatisk medisin bruker?

Innholdsfortegnelse:

At tabs homeopatisk medisin bruker?
At tabs homeopatisk medisin bruker?

Video: At tabs homeopatisk medisin bruker?

Video: At tabs homeopatisk medisin bruker?
Video: Needles at the Ready: Episode 86 We went to Maryland Sheep & Wool 2024, Kan
Anonim

Som førstehjelp i alle tilfeller av traumer og ulykker og for forebygging av sjokk. I behandling før og etter kirurgi og for rask bedring. For muskel- og leddsmerter, ryggsmerter, spesielt som følge av feilstillinger. Hjelper med reparasjon og forening av beinbrudd.

Hva brukes symphytum til?

Symphytum-arter tilhører Boraginaceae-familien og har blitt brukt i århundrer mot beinbrudd, forstuinger og revmatisme, leverproblemer, gastritt, magesår, hudproblemer, leddsmerter og kontusjoner, sår, gikt, hematomer og tromboflebitt.

Er homeopati trygt for langtidsbruk?

Sykdommens alvorlighetsgrad og livskvalitet viste markerte og vedvarende forbedringer etter homeopatisk behandling. Funnene våre indikerer at homøopatisk medisinsk behandling kan spille en gunstig rolle i langtidspleie for pasienter med kroniske sykdommer.

Hva er antitraumatisk?

Beskrivelse: AT-200 er en kombinasjon av velprøvde legemidler av homøopatiske terapeutiske midler. Den behandler forstuinger, brudd (letter forening), punkterte sår og forhindrer sjokk etter traumer. Det er et nyttig middel mot lumbago (på grunn av feil holdning), gikt og revmatisk ledd.

Hvor lenge kan vi bruke homeopatimedisin?

I India har alle homøopatiske legemidler unntatt fortynninger og ryggstyrke en maksim alt 5 års holdbarhet, inkludert de som leveres til forbrukere. I USA er homøopatiske medisiner unntatt fra utløpsdatoer.

Anbefalt: