Logo no.boatexistence.com

Hvilken drøm deler george og lennie?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken drøm deler george og lennie?
Hvilken drøm deler george og lennie?

Video: Hvilken drøm deler george og lennie?

Video: Hvilken drøm deler george og lennie?
Video: Chicago's South Side Nightmare - The Rise and Fall of Pullman's Utopia 2024, Kan
Anonim

Han og Lennie deler en drøm om å kjøpe sitt eget stykke land, dyrke det, og, til Lennies glede, holde kaniner. George avslutter natten med å gi Lennie historien han ofte forteller ham om hvordan livet vil bli på et så idyllisk sted. Dagen etter melder mennene seg til den nærliggende ranchen.

Har George og Lennie den samme drømmen?

Romanen spør om drømmere dør når drømmen gjør det. … George og Lennie har en drøm: å skaffe nok penger sammen til en dag å kjøpe sitt eget lille hus og en tomt til gård. De drømmer om røtter, stabilitet og uavhengighet.

Hva er drømmen disse to mennene deler?

De begynner å jobbe på en ranch, og de deler den samme drømmen: de vil eie et stykke land og gård for seg selvDisse menneskene, som George og Lennie, føler seg fordrevne og ute av stand til å kontrollere sine egne liv. Ranchen blir et mikrokosmos av den amerikanske underklassen på den tiden.

Hva er George og Lennies drøm i kapittel 3 side?

George og Lennie drømmer om å ha et eget sted og "leve av fatta the lan." Dette er et eksempel på The American Dream fordi det eksemplifiserer å ha noe eget. Hva føler George om Lennie?

Hva er drømmen som George og Lennie deler, hvorfor er den så viktig for dem?

Lennie og George drømmer om å eie sin egen gård og jord. Lennie passet kaninene og en lapp alfalfa for å mate kaninene. Det er viktig for begge menn fordi det representerer uavhengigheten og friheten som de for tiden ikke liker å være migrant arbeidere.

Anbefalt: