Logo no.boatexistence.com

Får sjokolade i kjøleskapet eller skapet?

Innholdsfortegnelse:

Får sjokolade i kjøleskapet eller skapet?
Får sjokolade i kjøleskapet eller skapet?

Video: Får sjokolade i kjøleskapet eller skapet?

Video: Får sjokolade i kjøleskapet eller skapet?
Video: Should You Ever Store Chocolate in the Fridge? | Lorraine 2024, Kan
Anonim

Så i stedet for kjøleskapet: Oppbevar det på et kjølig, tørt sted. Når sjokolade oppbevares ved en jevn temperatur under 70 °F (ideelt mellom 65 og 68 °F), og ved en luftfuktighet på mindre enn 55 %, vil emulsjonen av kakaotørrstoffer og kakaosmør holde seg stabil i flere måneder.

Er sjokolade bedre i kjøleskapet eller skapet?

" Sjokolade bør alltid oppbevares på et litt kjølig, tørt, mørkt sted som skap eller pantry ved temperaturer under 21°C for å sikre at kvaliteten ikke går på bekostning, " svarte Cadbury Australia, etterfulgt av en smilende emoji.

Skal sjokolade oppbevares i kjøleskap?

Ifølge Cadbury skal sjokolade ikke oppbevares i kjøleskapetBeklager, kjøleskap. … "Sjokolade bør alltid oppbevares på et litt kjølig, tørt, mørkt sted som skap eller pantry ved temperaturer under 21°C for å sikre at kvaliteten ikke går på bekostning. "

Har sjokolade seg lenger i kjøleskapet?

Som en generell regel kan kjølesjokolade forlenge holdbarheten med minst 25 %, mens frysing kan forlenge den med 50 % eller mer. Plasser den originale esken i en kraftig frysepose av plast, forsegl den godt og oppbevar den deretter i kjøleskap i opptil ett år, eller frys i opptil 18 måneder for best kvalitet.

Hvorfor bør du ikke legge sjokolade i kjøleskapet?

Sjokolade absorberer lett lukt av det som er i kjøleskapet (roquefortost, lammekarri - du skjønner). Fuktighet i kjøleskapet kan også føre til "sukkeroppblomstring", som betyr at sukkeret stiger til overflaten og misfarger sjokoladen (som ikke har noen effekt på smaken, men ikke ser for tiltalende ut).

Anbefalt: