Logo no.boatexistence.com

Hva skjer hvis du liker og ikke liker?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjer hvis du liker og ikke liker?
Hva skjer hvis du liker og ikke liker?

Video: Hva skjer hvis du liker og ikke liker?

Video: Hva skjer hvis du liker og ikke liker?
Video: What to do if you don't like your life 2024, Kan
Anonim

Hvis du ved et uhell liker eller ikke liker noens innlegg på Facebook, er sjansen stor for de vil ikke vite at du har gjort det … Selv om de går til Facebook-varslene sine, vant de kan ikke se at du har likt innleggene deres fordi varselet blir slettet så snart du ikke liker det.

Hva skjer hvis du liker og ikke liker på Instagram?

Hva skjer hvis du ved et uhell liker og ikke liker på Instagram? Kort tid etter at du ikke liker det, liker-varslingen forsvinner fra aktiviteten Enten du ved et uhell har likt et bilde og deretter ikke likt det, hvis personen har push-varsler slått på, vil vedkommende få en varsel.

Kan folk se om du likte og ikke likte?

Så, spørsmålet er om en person vet eller vil bli varslet hvis du ved et uhell likte og ikke likte bildet deres. … Dette betyr at personen bare vil kunne vite at du ved et uhell likte bildet deres hvis debruker appen mens du gjør det.

Gir Instagram beskjed hvis du liker og liker et bilde på nytt?

Hvis du liker, ikke liker og liker et bilde på nytt, vil personen som la ut bare motta ett aktivitetsvarsel for siste like og ett push-varsel for den første like hvis de har push-varsler slått på.

Kan noen se om jeg liker og deretter ikke liker et innlegg?

Hvis du ved et uhell liker eller ikke liker noens innlegg på Facebook, sjansene er de ikke vite at du har gjort det … Selv om de går til Facebook-varslene sine, vant de kan ikke se at du har likt innleggene deres fordi varselet blir slettet så snart du ikke liker det.

Anbefalt: