Logo no.boatexistence.com

Hvordan kaste injiserbare medisiner?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kaste injiserbare medisiner?
Hvordan kaste injiserbare medisiner?

Video: Hvordan kaste injiserbare medisiner?

Video: Hvordan kaste injiserbare medisiner?
Video: How to Safely Dispose of Unused or Expired Medicine 2024, Kan
Anonim

Plasser beholdere i en ugjennomsiktig beholder, for eksempel en yoghurtbeholder, og fest lokket. Kast i søppel Pakk glass hetteglass med injiserbare medisiner i lag med absorberende materialer (som en fille eller papirhåndkle) og legg deretter i en plastpose. Knyt posen godt og slå med hammer på en hard overflate for å knuse glass.

Hvordan kaster du IV-medisiner?

• Ubrukt IV-medisin

o Hvis ingen returprogrammer er tilgjengelig, kan ubrukte medisiner kastes i søpla: 1) Bland medisiner med et usmakelig stoff (skitt, kattesand, brukt kaffegrut). 2) Legg blandingen i en beholder som en forseglet plastpose. 3) Kast beholderen i husholdningsavfallet

Hvordan kaster du ubrukte Lovenox-sprøyter?

FDA anbefaler en to-trinns prosess for riktig avhending av brukte nåler og andre skarpe gjenstander

  1. Trinn 1: Plasser alle nåler og andre skarpe gjenstander i en avfallsbeholder for skarpe gjenstander umiddelbart etter at de har blitt brukt. …
  2. Trinn 2: Kast brukte avfallsbeholdere for skarpe gjenstander i henhold til retningslinjene for fellesskapet.

Hvordan kaster du utløpte ampuller?

Ubrukte hetteglass, ampuller og IV-poser: Fjern all personlig informasjon fra gjenstanden og pakk inn i duct eller annen ugjennomsiktig tape for å minimere brudd. Legg i en ugjennomsiktig forseglbar plastbeholder, dobbelpose og legg i søpla Alle kasserte gjenstander skal forsegles, pakkes i dobbeltposer og legges i søppelet.

Hvordan kaster du utløpte injiserbare medisiner?

Ubrukte eller utgåtte injiserbare produkter, for eksempel de som brukes til å ta insulin til diabetespasienter, kan trygt kasseres ved å bruke en avfallsbeholder for skarpe gjenstanderHvis du trenger hjelp til å skaffe en slik beholder, er det et godt sted å begynne å kontakte apoteket som utleverte injiserbare legemidler.

Anbefalt: