Logo no.boatexistence.com

Hva er formålet med en kondensator?

Innholdsfortegnelse:

Hva er formålet med en kondensator?
Hva er formålet med en kondensator?

Video: Hva er formålet med en kondensator?

Video: Hva er formålet med en kondensator?
Video: Capacitors Explained - The basics how capacitors work working principle 2024, Kan
Anonim

Kondensatorens funksjon i et kjølesystem er å overføre varme fra kjølemediet til et annet medium, som luft og/eller vann. Ved å avvise varme, kondenserer det gassformige kjølemediet til væske inne i kondensatoren.

Hva gjør en kondensator?

En kondensator er utformet for å overføre varme fra en arbeidsvæske (f.eks. vann i et dampkraftverk) til en sekundærvæske eller den omkringliggende luften. Kondensatoren er avhengig av den effektive varmeoverføringen som skjer under faseendringer, i dette tilfellet under kondensering av en damp til en væske.

Hvorfor er en kondensator nødvendig?

Kondensatorenheten spiller en viktig rolle i denne prosessen ved å i hovedsak spre varmen som føres til utendørsenhetenDette gjør at kjøleprosessen kan fortsette. Kondensatoren er ett av tre hovedelementer i klimaanlegget ditt. De to andre, fordamperen og kompressoren, er også viktige.

Hva gjør kondensatoren i AC-systemet?

Rollen til AC-kondensatoren i et HVAC-system: AC-kondensatoren er ansvarlig for å utføre kondenseringsprosessen. Det varmeladede kjølemediet passerer gjennom spoler i kondensatorenheten. Den blir avkjølt og kondenserer til flytende form gjennom en vifte.

Hva er formålet med en kondensatorquizlet?

Hva er formålet med en kondensator? Hensikten med en kondensatorspiral er å avvise uønsket varme fra et kjøle- eller luftkondisjoneringssystem Den gjør dette ved å kondensere høytrykksgassen med høy temperatur til en væske. Beskriv endringene i kjølemediet når det passerer gjennom kondensatoren.

Anbefalt: