Logo no.boatexistence.com

Kan du svømme med narhval?

Innholdsfortegnelse:

Kan du svømme med narhval?
Kan du svømme med narhval?

Video: Kan du svømme med narhval?

Video: Kan du svømme med narhval?
Video: Bluey hele afsnit! | Compilation | Bluey På Dansk 2024, Kan
Anonim

Mens det er utrolig å se på narhval i naturen alene, er svømming med narhval en opplevelse mange reisende bare kan drømme om. Mens de snorklet ved flakkanten, ble de to ønsket velkommen av en pod på opptil 60 narhvaler som svømte gjennom området! …

Er narhvaler gode svømmere?

Narhval har vært kjent for å svømme opptil 160 km per dag mens de vandrer.

Finnes det noen narhvaler i akvarier?

Det er ingen i fangenskap I motsetning til deres nære slektninger, hvithval, trives ikke narhvaler i fangenskap. På 60- og 70-tallet førte flere forsøk på å fange og holde narhvaler til at alle dyrene døde i løpet av flere måneder. Faktisk har alle narhvaler holdt i fangenskap døde.

Er narhvaler redde for mennesker?

Sporingsstudie tyder på at de arktiske hvalene er spesielt sårbare for menneskelig forstyrrelse . Når de blir konfrontert med en menneskelig trussel, fryser eller flykter de fleste dyr – men narhvalen gjør en blanding av begge deler, sier forfatterne av en studie i Science1.

Hvor kan jeg gå for å se en narhval?

Om våren og sommeren er sjansene for å møte narhval best langs kysten av Arctic Bay, Pond Inlet eller Resolute Bay i det arktiske Canada og i Thule nord på Grønland som samt Umanak og Qeqertarsuaq vest på Grønland. Å besøke disse stedene er imidlertid som å reise på ekspedisjon.

Anbefalt: