Logo no.boatexistence.com

Vil entrapta og hordak komme sammen?

Innholdsfortegnelse:

Vil entrapta og hordak komme sammen?
Vil entrapta og hordak komme sammen?

Video: Vil entrapta og hordak komme sammen?

Video: Vil entrapta og hordak komme sammen?
Video: Entrapta`s Heart She-Ra Comic Dub 2024, Kan
Anonim

Når Horde Prime ankommer Etheria i sesong fire-finalen, sletter han Hordaks minner og sender ham bort for å bli "rekondisjonert". … Etter at Horde Prime besitter kroppen hans, utdriver She-Ra Horde Primes ånd kort tid etterpå. Deretter ble han gjenforent med Entrapta og inngikk et romantisk forhold med henne.

Hvem er Entrapta forelsket i?

Hordaks kjærlighet til Entrapta har vist seg å være sterk nok til at den inspirerer ham til å gjøre opprør mot Horde Prime, og de to gjenforenes lykkelig etter at She-Ra har deaktivert våpenet og beseiret Horde Prime.

Er Entrapta straight?

Entrapta er underforstått å være en bi-kvinne. Hun er for tiden i et forhold med Hordak.. Hun ble antydet å være i bi-spekteret i Noelle Stevensons BLM-strøm klokken 3:55:40.

Hvem ender Entrapta opp med?

På slutten av sesongen er det vist at Entrapta blir lykkelig gjenforent med Hordak, der det er sterkt antydet at de to danner et romantisk forhold like etterpå.

Har Entrapta følelser for Hordak?

Catra finner ham rugende i vraket av portalmaskinen som han og Entrapta bygde sammen. Flere øyeblikk tyder på at Hordak fortsatt har følelser for Entrapta, til tross for alt som har skjedd.

Anbefalt: