Logo no.boatexistence.com

På lampeledningen som er den varme ledningen?

Innholdsfortegnelse:

På lampeledningen som er den varme ledningen?
På lampeledningen som er den varme ledningen?

Video: På lampeledningen som er den varme ledningen?

Video: På lampeledningen som er den varme ledningen?
Video: [4K] Создание курортного крытого сада 2024, Kan
Anonim

Ribbet, rillet eller stripet side er jordet (nøytral), glatt side er ujordet (varm). Sølvleder er jordet (nøytral), kobberleder er ujordet (varm).

Hvordan vet du hvilken ledning som er varm på en lampe?

Se på fargene på ledningene i lampen din. Hvis det er tre ledninger, er ledningen med svart isolasjon varm. Hvis du har fire, er begge de svarte og røde ledningene varme.

Hvilken er den varme ledningen på en lampeledning Svart eller hvit?

I USA er de tre hovedfargene i en ledning svart, hvit og grønn. Svart er alltid den varme ledningen, hvit er alltid den nøytrale, og grønn er alltid bakken.

Hvordan kan du finne ut hvilken ledning som er positiv og negativ når begge er klare?

Hvis du har en tråd der begge sider har samme farge, som vanligvis er kobber, er tråden som har en rillet tekstur den negative tråden. Kjør fingrene langs ledningen for å finne ut hvilken side som har vrangbord. Føl på den andre ledningen som er glatt Dette er din positive ledning.

Hva skjer hvis du blander varme og nøytrale ledninger?

Dette skjer når de varme og nøytrale ledningene blir snudd rundt ved et uttak, eller oppstrøms fra et uttak Omvendt polaritet skaper en potensiell støtfare, men det er vanligvis en enkel reparasjon. Enhver elektrisk tester på USD 5 vil varsle deg om denne tilstanden, forutsatt at du har en riktig jordet stikkontakt med tre ben.

Anbefalt: