Logo no.boatexistence.com

Er en cubanellepepper det samme som en bananpepper?

Innholdsfortegnelse:

Er en cubanellepepper det samme som en bananpepper?
Er en cubanellepepper det samme som en bananpepper?

Video: Er en cubanellepepper det samme som en bananpepper?

Video: Er en cubanellepepper det samme som en bananpepper?
Video: Не ваша типичная мексиканская еда | Куда ходят местные жители в Плайя-дель-Кармен 2024, Kan
Anonim

Er Cubanelle Peppers og Banana Peppers den samme pepper? Nei, Cubanelle-pepperen er en helt annen pepper enn bananpepperen De ser imidlertid ganske like ut og har lik smak og varme, så du kan vanligvis erstatte dem med mange forskjellige oppskrifter.

Hvilken pepper ligner på Cubanelle?

Erstatning for Cubanelle-pepper

Du kan bruke Anaheim-chiles som er grønne i stedet for gule, fortsatt milde i smak og varme (mer varme enn cubanelle). Disse er vanligvis lett å finne i de fleste velassorterte dagligvarebutikker. ELLER - Rød eller gul paprika som ikke gir varme.

Hvilken pepper ligner på en bananpepper?

Hvis du ikke får tak i bananpepper, se etter pepperoncini Pepperoncinis er vanligvis syltet, og de er gode på smak, veldig lik bananpepper. Faktisk blir bananpepper ofte forvekslet med pepperoncinis. Ferske pepperoncinier er imidlertid vanskeligere å finne, så du må kanskje dyrke dem.

Hvilken er heteste Cubanelle eller poblano?

Det er få mildere chili der ute. Denne chilien får poblano pepper (en veldig populær mild chili) til å virke krydret. Med en rekkevidde på 100 til 1 000 Scoville-varmeenheter er cubanellepepperen minst tre ganger mildere enn en jalapeñopepper, og den kan variere helt til 80 ganger mildere.

Hvordan smaker Cubanelle-pepper?

Hva smaker Cubanelle-pepper? Cubanelle-pepper har en myk honning-blandet-med-pepper-smak med lav varme De er ikke krydret, men de er ikke stille så milde som vanlig søt paprika. Kjøttet til Cubanelle er tynnere enn en paprika eller poblano og ligner mer på en Anaheim.

Anbefalt: