Logo no.boatexistence.com

Er hoder eller haler mer sannsynlig?

Innholdsfortegnelse:

Er hoder eller haler mer sannsynlig?
Er hoder eller haler mer sannsynlig?

Video: Er hoder eller haler mer sannsynlig?

Video: Er hoder eller haler mer sannsynlig?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Kan
Anonim

De fleste antar at en myntkast alltid er en 50/50-sannsynlighet, med 50 prosent sjanse for at den lander på hodet, og en 50 prosent sjanse for at den lander på haler Ikke så, sier Diaconis. … Hvis du kaster en mynt ganske kraftig, er det så nært å være en rettferdig begivenhet-50/50-som jeg vet, hvis du snur den og fanger den på hånden din …

Er det virkelig en 50/50 sjanse for å kaste en mynt?

Hvis en mynt snus med hodesiden vendt opp, vil den lande samme vei 51 av 100 ganger, har en Stanford-forsker hevdet. I følge matteprofessor Persi Diaconis er sannsynligheten for å snu en mynt og gjette hvilken side som lander riktig ikke egentlig 50-50. … Myntflippene fungerer i much på samme måte.

Hva har en bedre sjanse Hoder eller haler?

Hvis det kommer opp i hodet oftere enn tails, betaler han deg $20. Hvis det kommer opp haler mer enn hoder, betaler du ham det samme. Det er ingen skjulte triks. Det er en rettferdig innsats - trygt å ta hvis du ser etter en 50/50 sjanse.

Hva er sannsynligheten for å få hode og hale?

Hva er sannsynligheten for to hoder og en hale? Sammendrag: Sannsynligheten for å få to hoder og en hale ved å kaste tre mynter samtidig er 3/8 eller 0,375.

Hva er sannsynligheten for å få et hode og en 2?

Fra diagrammet kan du se at det er 12 mulige utfall, og å få en "2 hoder" er bare ett av de 12; derfor er sannsynligheten 1/12.

Anbefalt: