Logo no.boatexistence.com

Kan utstedende bank være rådgivende bank?

Innholdsfortegnelse:

Kan utstedende bank være rådgivende bank?
Kan utstedende bank være rådgivende bank?

Video: Kan utstedende bank være rådgivende bank?

Video: Kan utstedende bank være rådgivende bank?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Den rådgivende banken er vanligvis lokalisert i mottakerens land. Det kan være (1) et avdelingskontor til den utstedende banken eller en korrespondentbank, eller (2) en bank oppnevnt av mottakeren Et viktig poeng er at mottakeren må være komfortabel med rådgivende bank.

Kan utstedende bank være bekreftende bank?

Bekrefter bank: En nominert bank kan bli autorisert til å betale mottakeren i samsvar med vilkårene for kreditten. En nominert bank vil imidlertid ikke ha noe ansvar overfor mottakeren for å foreta betaling under kreditten. Imidlertid er a bekreftende bank like ansvarlig overfor mottakeren som den utstedende banken

Hva er forskjellen mellom utstedende bank og rådgivende bank?

Utstedende bank Utstedende bank (også k alt åpningsbank) er ansvarlig for å utstede rembursen på forespørsel fra kjøper. Rådgivende bank Rådgivende bank er ansvarlig for overføring av dokumenter til utstedende bank på vegne av eksportøren og er vanligvis lokalisert i eksportørens land.

Kan forhandlingsbank og rådgivende bank være det samme?

Rådgivende banker og forhandlingsbanker er ansvarlige for en type finansiering som omtales som en " kredittbrev." … Hvis banken garanterer betalingen og deretter gjør den for selskapet eller enkeltpersonen, kan de få tilbakebetaling for det de utstedte.

Kan den nominerte banken være rådgivende bank?

The Advising Bank er banken som vil informere mottakeren om kreditten, sende den opprinnelige kreditten til mottakeren eller den nominerte banken, og gi mottakeren eller den nominerte banken med eventuelle endringer i rembursen.

Anbefalt: