Logo no.boatexistence.com

Vil gardenia vokse i det nordvestlige Stillehavet?

Innholdsfortegnelse:

Vil gardenia vokse i det nordvestlige Stillehavet?
Vil gardenia vokse i det nordvestlige Stillehavet?

Video: Vil gardenia vokse i det nordvestlige Stillehavet?

Video: Vil gardenia vokse i det nordvestlige Stillehavet?
Video: ⟹ MAHONIA, Mahonia aquifolium, Det blomstrer! 2017/04/25 2024, Kan
Anonim

Disse kan leve i mange år i Pacific Northwest med riktig omsorg. For å dyrke gardenia godt i containere, bruk en god jord og en beholder med dreneringshull, og velg beholderstørrelsen basert på nåværende og fremtidige størrelse på planten. Ikke legg en liten busk i en stor gryte, siden den forblir våt.

Vokser gardeniaer i delstaten Washington?

Gardenia er bare margin alt hardfør i Seattle (Kleim er hardfør til omtrent null grader; augusta er hardfør til 20 grader). Mens Kleim vil vise noen bladskader i løpet av vintermånedene hvis de blir stående utendørs, vil røttene overleve hvis du mulker over toppen av jorda.

Har gardenia det bra i Oregon?

Oregon Gardenia er hardfør her i Portland-området, blomstringene er halvdoble, og det sies at den vil produsere 1000 blomster per sesong eller mer. De skinnende grønne bladene er eviggrønne, den tåler varme og den tåler tørke.

Hvilke soner vokser gardenia best i?

Gardenia er en eviggrønn busk, vanligvis hardfør i USDA sone 8 til 11, som er elsket for berusende velduftende, kremhvite blomster og tykke, blanke blader. Takket være smart avl er noen nyere varianter kjent for å være hardføre til sone 7 eller til og med sone 6.

Kan gardeniaer overleve vinteren ute?

A gardenia (Gardenia jasminoides) vil ikke overleve vinteren utendørs i sonen din. De mest hardføre gardeniaene er vurdert kun til USDA-sone 6 (minus 10 til null grader).

Anbefalt: