Logo no.boatexistence.com

Hva gjorde savoene på labyrintisk?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjorde savoene på labyrintisk?
Hva gjorde savoene på labyrintisk?

Video: Hva gjorde savoene på labyrintisk?

Video: Hva gjorde savoene på labyrintisk?
Video: History of Savoy / Italy - every year 2024, Juli
Anonim

Savos Aren er en Dunmer Conjurer og Arch-Mage ved College of Winterhold College of Winterhold Arch-Mage Savos Aren. College of Winterhold er en magisk skole som ligger i de nordlige klippene i Winterhold i provinsen Skyrim. Skolen er kjent for å være sentrum for Magicka-studiet i Skyrim, og den ble opprettet av Arch-Mage Shalidor kun for dette formålet. https://elderscrolls.fandom.com › wiki › College_of_Winterhold

College of Winterhold - The Elder Scrolls Wiki - Fandom

. Da han var lærling, var han den eneste overlevende fra en ekspedisjon til Labyrinthian hvor han og andre magikere fra College møtte Morokei.

Sover Savos Aren?

Savos skulle sove i Arch-Mage's Quarters mellom kl. 01.00 og 06.00. Sengen hans er imidlertid plassert 1300 enheter unna, og Savos har bare lov til å reise 500 enheter for å finne den. Som et resultat vandrer han rundt hele natten.

Er det en måte å redde Mirabelle Skyrim på?

Etter at Dragonborn kom tilbake til høgskolen med staben, har Mirabella Ervine blitt fjernet fra spillet, så hun eksisterer ikke lenger fysisk og kan ikke gjenoppstå og aktiveres på normale måter.

Dør Mirabelle Skyrim?

Mirabelle døde og beskyttet studentene og instruktørene ved høyskolen fra Ancano ved å engasjere ham for å gi de andre nok tid til å rømme.

Hva er Morokei?

The Morokei er en maske som kan plyndres etter å ha drept Dragon Priest, Morokei, i College of Winterhold-oppdragslinjen, mot slutten av oppdragslinjen. Han er funnet i labyrinten i Hjaalmarch.

Anbefalt: