Logo no.boatexistence.com

Er det nasjonale samfunn av kollegiale forskere verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er det nasjonale samfunn av kollegiale forskere verdt det?
Er det nasjonale samfunn av kollegiale forskere verdt det?

Video: Er det nasjonale samfunn av kollegiale forskere verdt det?

Video: Er det nasjonale samfunn av kollegiale forskere verdt det?
Video: АФИНЫ, Греция. Здесь есть не только Парфенон! Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim

I sannhet, mange er den virkelige avtalen og kan spille en meningsfull rolle i å forbedre college-opplevelsen din. Å bli med i NSCS is worth it … The National Society of Collegiate Scholars (NSCS) er en ACHS-akkreditert, legitim, 501c3-registrert ideell organisasjon med en A+-rating fra Better Business Bureau.

Hva er fordelene med National Society of Collegiate Scholars?

Fordeler med å bli med i NSCS

Ved å bli medlem av NSCS får du så mye mer enn bare en pin – du får tilgang til et landsdekkende fellesskap av likesinnede lærde, eksklusive stipendmuligheter, rabatter på bilforsikring og mer, og relevant innhold levert rett til innboksen din og Instagram-feeden din.

Hva er National Honor Society of Collegiate Scholars verdt det?

The Bottom Line Er National Honor Society verdt det? For studenter som har tid til å ta en aktiv rolle i organisasjonen, er NHS et flott sted å bygge en robust høyskoleprofil, og det gir et utmerket utløp for å utvikle viktige ferdigheter som lederskap og gi tjeneste til fellesskapet.

Er et NSCS-medlemskap virkelig verdt det?

I følge 2019 NSCS Membership Satisfaction Survey, tror 93 % av medlemmene at deres NSCS-medlemskap vil hjelpe dem å skille seg ut for en fremtidig jobb, praksisplass og/eller forskerskolemulighet. 88 % av de nåværende medlemmene anga at de sannsynligvis eller svært sannsynlig ville anbefale NSCS til medstudenter.

Er National Society of Collegiate Scholars verdt å bli med i Reddit?

Kort svar, no Det er ikke en svindel eller noe, men det gir bokstavelig t alt null til CV-en din, koster penger, og det finnes bedre alternativer der ute for "høye prestasjoner" studenter. Penger er bedre brukt på medlemskap i en profesjonell organisasjon knyttet til hovedfaget ditt hvis mulig.

Anbefalt: