Logo no.boatexistence.com

I det lovede aldriland hva skjedde med Norman?

Innholdsfortegnelse:

I det lovede aldriland hva skjedde med Norman?
I det lovede aldriland hva skjedde med Norman?

Video: I det lovede aldriland hva skjedde med Norman?

Video: I det lovede aldriland hva skjedde med Norman?
Video: How was England conquered? ⚔️ Battles of William the Conqueror (ALL PARTS) 2024, Kan
Anonim

Når han oppdager sannheten om barnehjemmet med Emma, slår han seg sammen med henne og Ray for å lage en plan for å rømme. Norman er imidlertid tvunget til å bli sendt før hans 12-årsdag, og han ofrer seg selv og aksepterer sin skjebne med uunngåelig død for å la familien rømme.

Dør Norman i det lovede Neverland?

Norman dør ikke. Det avsløres i mangaen at Norman er i live og spiller en stor rolle i den menneskelige motstanden mot demoner. Han ble overlevert til en vitenskapsmann ved navn Peter av Mama Isabella for å hjelpe ham i hans forskning.

Ender Norman og Emma sammen?

Etter at trioen gjenforenes igjen i demonhovedstaden, bryter Norman sammen foran Emma og Ray, og Emma trøster ham og forteller at han ikke trenger å beskytte henne hele tiden og si at hun vil gå ved siden av ham. De to forenes endelig fullstendig og begynner å jobbe sammen igjen

Lever Norman fortsatt i sesong 2 av The Promised Neverland?

Episode 6 av The Promised Neverlands andre sesong gjenforener Norman offisielt med de andre barna fra Grace Field House, og han avslører hvorfor han ikke døde som forventet og i stedet ble sendt til en annen gård. En langt mer uhyggelig gård full av eksperimenter utført på barn, Lambda 7214.

Dør Norman virkelig?

Serien er en tilpasning av mangaen med samme navn, og ettersom de følger den samme historien, er Norman i live. Han dør ikke i mangaen og med avsløringen i sesong to av anime, er det tydelig at vi ikke er ferdige med Normans karakter ennå.

Anbefalt: