Logo no.boatexistence.com

Er breville og delonghi det samme selskapet?

Innholdsfortegnelse:

Er breville og delonghi det samme selskapet?
Er breville og delonghi det samme selskapet?

Video: Er breville og delonghi det samme selskapet?

Video: Er breville og delonghi det samme selskapet?
Video: L'OR Barista Coffee Machine: Things To Know // Capsules Compatibility, Features, Maintenance 2024, Kan
Anonim

Hvis du er på utkikk etter en Nespresso kaffemaskin, vil du legge merke til at Breville og De'Longhi er de dominerende merkene (selv om det finnes alternativer). Med begge selskapene vil du imidlertid oppdage at noen av maskinene deres har identiske navn, men med forskjellige design

Er DeLonghi en Breville?

Breville har flere slipestørrelser, men DeLonghi tilbyr sin patenterte sensorslipeteknologi for optimal dose hver gang. DeLonghi har en kraftigere pumpe, på 19 bar til Brevilles 15 barer, men begge deler er nok til å produsere en ekte espresso med en fyldig crema.

Hvem eier DeLonghi-selskapet?

Giuseppe De'Longhi er styreleder i De'Longhi SpA, som produserer eksklusive kaffe- og espressomaskiner. De'Longhis sønn, Fabio, er administrerende direktør i selskapet, som trekker inn over 2 milliarder dollar i årlig omsetning og selger produkter i mer enn 100 land.

Hvorfor er noen Nespresso-maskiner laget av Breville og noen av DeLonghi?

Nespresso er et proprietært kaffesystem laget av Nestle. … Fordi det er anstendig teknologi, lisensierer selskaper som DeLonghi og Breville teknologien fra Nespresso. Dette sikrer at hver kopp Nespresso-kaffe er den samme uansett hvilken maskin du bruker.

Hvem lager Breville?

Breville Group Limited eller ganske enkelt Breville er en australsk multinasjonal produsent og markedsfører av hvitevarer, med hovedkontor i den indre forstaden til Alexandria, Sydney. Selskapets merkevarer inkluderer Breville og Kambrook.

Anbefalt: