Logo no.boatexistence.com

Bør du ha sherry i kjøleskapet?

Innholdsfortegnelse:

Bør du ha sherry i kjøleskapet?
Bør du ha sherry i kjøleskapet?

Video: Bør du ha sherry i kjøleskapet?

Video: Bør du ha sherry i kjøleskapet?
Video: Sherry: Everything you need to know! 2024, Kan
Anonim

Når flasken er åpen, vil forringelsen gå raskere. Det beste rådet er å oppbevare den i kjøleskapet til enhver tid, og lukke den ordentlig igjen etter hver servering. På denne måten vil en kommersiell Fino eller Manzanilla holde seg frisk i noen dager (opptil en uke) etter min erfaring, lik en vanlig hvitvin faktisk.

Hvor lenge holder sherry seg i kjøleskapet?

Hvis flasken åpnes og oppbevares i kjøleskap, vil den vare en uke Amontillado og Medium Sweet Sherry i en forseglet flaske vil vare i 18 til 36 måneder. Hvis flasken er åpen holder den 2-3 uker. Oloroso og Cream Sherry i en forseglet flaske vil vare i 24 til 36 måneder.

Bør sherry oppbevares i kjøleskap etter åpning?

Tørrkokt sherry varer lenger enn andre typer vin, men den er ikke uovervinnelig. Jo bedre vin, jo raskere bør du bruke den, og i de fleste tilfeller bør den stå i kjøleskap etter åpning. Kun matlagingsvin som inneholder s alt kan lagres uten kjøling.

Bør sherry avkjøles?

A. Sherry smaker best når den drikkes slik den er i spanske bodegaer – kald for visse stiler; kjølt for andre Manzanilla og fino bør serveres veldig kaldt. … Og selv de dypeste sherryene – oloroso, krem og Pedro Ximénez – smaker best ved kjølig romtemperatur.

Hvordan oppbevarer du en åpen flaske sherry?

Når det gjelder oppbevaring av sherryvin etter åpning av flasken, bør du forsegle den tett med korken og sette den i kjøleskapet. Hvis korken ikke vil passe inn, bruk en vinflaskepropp i stedet. Et annet alternativ er å helle alkoholen i en karaffel.

Anbefalt: